Legenda Manchester Uniteda

'Uhvaćen' tokom sipanja goriva: Sir Alex Ferguson vozi pravi stroj!

Legendarni trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson vozi pravu zvijer. 

78-godišnji Fergie 'uhvaćen' je u Cheshireu dok je točio gorivo i tom prilikom se moglo vidjeti kako vozi luksuzni Mercedes-Benz koji ostavlja bez daha.

Također, bilo je primjetno i to da legendarni Ferguson nosi masku. Dakle, jasno je kako je on jedan od svjesnih građana koji paze na svoje zdravlje u vrijeme pandemije Covid19. Uz sve to Ferguson spada i u rizičnu grupu zbog godina i zdravlja pa se dodatno mora čuvati.

Podsjetimo, on je prije nešto više od dvije godine imao moždani udar, ali sudeći po najnovijim fotografijama, osjeća se dobro i nema većih zdravstvenih problema.

Kada već govorimo o njemu, bio bi red i da spomenemo barem dio od silnih trofeja koje je osvojio dok je bio trener Crvenih đavola.

13 titula prvaka Engleske, dvije lige šampiona, pet FA kupova, četiri Carling kupa... to su samo neki od poduhvata s kojima se ova legenda može pohvaliti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.