Zvijezda Juventusa

Ronaldo se nije mogao suzdržati pa je komentarom na Georgininu seksi fotku izazvao pravi haos

Djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez ponovo oduševljava na Instagramu, a skupa s njom i sam Ronaldo. 

Iako po cijelu godinu ne radi ništa živo, Georgina je u julu mjesecu odlučila uzeti odmor. Pitanje je od čega, ali to su već neke druge teme.

Kao što smo od nje i navikli, ona uživa na Ronaldovoj luksuznoj jahti svakog ljeta, pa je tako i ove godine. Uvijek 'sijevaju' i provokativne fotografije pa ni ovog ljeta situacija nije drugačija. Samo je razlika što sada nema Ronalda koji sa Juventusom igra Seriju A.

Ipak, Portugalac prati svaku njenu objavu, a na jednoj je odlučio i da ostavi komentar.

Prelijepa i atraktivna Georgina objavila je fotografiju upravo s jahte, a Ronaldo se nije mogao suzdržati pa je 'opalio' lajk i ostavio komentar:

"Najljepša žena na zemlji", napisala je zvijezda Juventusa.

Njegov komentar izazvao je pravi haos na Georgininom profilu pa je dobio preko 15.000 lajkova, ali i preko 500 dodatnih komentara.

Koliku je slavu Georgina stekla zbgo Ronalda najbolje pokazuje činjenica da je na Instagramu prati skoro 20 miliona ljudi.

Kada pogledamo fotografije i ne čudimo se što je to tako...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.