U Sarajevu mogu odahnuti

Obavljen pregled, Sušić samo lakše povrijeđen

Fudbaler FK Sarajevo Tino-Sven Sušić podvrgnut je danas ljekarskom pregledu.

Povreda koju je Sušić zadobio na nedjeljnoj prijateljskoj utakmici protiv Bosne iz Visokog (1:0) zabrinula je, kako trenera Marinovića tako i navijače Sarajeva, no mogu odahnuti.

Iako se u početku mislilo da se radi o povredi lože, ultrazvučni pregled koji je obavljen danas pokazao je da je riječ o blažem istegnuću mišića.

"Sušić će mirovati sljedećih sedam dana, uz intenzivni fizikalni tretman, nakon čega će se obaviti novi pregled stanja povrede", saopštili su iz tabora aktuelnog prvaka BiH.

Imajući u vidu kvalitete i dosadašnju karijeru, ne treba napominjati koliko svi u Sarajevu očekuju od Sušića u nadolazećem periodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.