Konjičani se pripremaju u Mostaru

FK Igman vrijedno trenira na stadionu FK Bjelopoljac

Ekipa konjičkog FK Igman nalazi se na pripremama u Mostaru. 

Konjičani se vrijedno spremaju za novu sezonu u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine u kojoj vjeruju da mogu biti pretendenti za visok plasman. 

FK Igman se u stanci izazvanoj pandemijom koronavirusa ozbiljno pojačao za novu sezonu. U klub su došli Benjamin Šehić, Emir Tukić, Rodrigo Carvahlo, Iris Mandžuka i Sabit Alispahić, dok je navijače jako obradovao povratak pouzdanog Marka Savinovića koji će od slijedeće sezone opet braniti boje kluba iz Konjica.

Trener Fadil Hodžić na raspolaganju će imati kvalitetnu i dovoljno iskusnu ekipu koja bi u narednoj sezoni mogla igrati važnu ulogu u Prvoj ligi FBiH. Nogometaši Igmana tokom boravka u Mostaru vrijedno treniraju na stadionu FK Bjelopoljac, a na jučerašnjem treningu koji je održan po sunčanom vremenu ali i snažnoj buri igralo se na dva gola a u radu s golmanima primjećeno je i jedno novo lice, ono nekadašnjeg vrsnog čuvara mreže Rođenih Adnana Dizdarevića. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.