Veliko pojačanje za Igman: Savinović se vraća u Konjic

Defanzivac je bio ljubimac navijača Igmana

Veliko pojačanje za Igman: Savinović se vraća u Konjic

S. Mlaćo

Igman iz Konjica će u novoj sezoni Prve lige FBiH igrati veoma važnu ulogu.

 U Konjicu su odlučili ambiciozno ući u pripreme, iz dana u dana pristižu kvalitetna pojačanja, a večeras je dogovoreno još jedno pozitivno iznenađenje za navijače.

Dres Igmana u novoj sezoni će nositi Marko Savinović, sjajni defanzivac koji je upravo postigao dogovor sa vodstvom kluba iz Konjica, što je potvrđeno za SportSport.ba.

Savinović je sa uspjehom već nosio dres Igmana, bio jedan od ljubimaca navijača, ponio je i kapitensku traku, a važio je i za ponajboljeg defanzivca lige. Nakon toga se okušao u Srbiji, odakle se sada vraća u našu zemlju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Odlučio je da ponovo obuče dres Igmana, iako je imao nekoliko ponuda iz naše zemlje.

Čelnici Igmana bili su korektni i dogovor je brzo postignut, te će Savinović već sutra put hercegovačkog grada.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1593339309
Odlican igrac
0 0
bato
Sjajan igrac .
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi