Ranije igrao za Željezničar

Tiago Faria našao novi klub: "Neka me Bog blagoslovi..."

Nekadašnji fudbaler Željezničara Tiago Faria našao je novi angažman u Austriji.

Brazilski internacionalac nedavno je završio epizodu u Crnoj Gori, gdje je igrao za Rudar iz Pljevalja, a svoju karijeru sada će nastaviti u Mocartovom gradu.

Njegov novi klub je austrijski niželigaš ASTV Salzburg.

"Neka me Bog blagoslovi na ovom novom putovanju. Nedostaju mi porodica i prijatelji u Brazilu", napisao je Tiago na društvenim mrežama poručivši da će dati sve od sebe za novi klub.

Podsjetimo, Tiago je na Grbavici nastupao od 2015. do 2016. godine i ostao je upamćen po tome što je svojim golom riješio gradski derbi protiv Sarajeva. Na ovim prostorima je uz Rudar još igrao za Cibaliju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.