Screenshot / Zrinjski TV

Na probi fudbaler iz Sj. Makedonije

Novo ime na treningu Zrinjskog

Fudbaleri Zrinjskog su, nakon prvog dijela priprema na Kupresu, nastavili brusiti formu u Međugorju.

Plemići će na dobro poznatoj destinaciji boraviti sve do 19. jula i u tom razdoblju u planu je odigravanje nekoliko utakmica koje će Mladenu Žižoviću dati dodatan uvid u igrački kadar.

Danas je na treningu Zrinjskog bilo i jedno novo ime. Radi se o Demiru Imeriju iz Sjeverne Makedonije koji je prošao sve omladinske selekcije ove zemlje, a posljednji angažman imao je u Ukrajini. Igrao je za Olimpik iz Donjecka.

"Ovaj 24-godišnji krilni igrač sa Zrinjskim će trenirati sljedećih deset dana nakon čega će stručni štab donijeti konačnu odluku o njegovom statusu", saopštili su iz Zrinjskog.

Kroz karijeru Imeri je još igrao za Rabotnički, Shkendiju, Renovu, Kamzu iz Albanije, zatim u Finskoj za Kemi Kings...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.