Velež se priprema na Kupresu

Rođenim bi mnogi pozavidjeli na atmosferi, pokazuje to i Pršešova šala sa 203 cm "malim" Mulićem

Admin Čaušević

Velež već neko vrijeme boravi na Kupresu gdje se izabranici Feđe Dudića pripremaju za start nove sezone u kojoj će nastojati igrati vrlo važnu ulogu u Premijer ligi. 

Iako su protekih dana ekipu uzdrmale povrede Seida Behrama i Dine Hasanovića, među Rođenim vlada odlična atmosfera na kojoj bi mnogi pozavidjeli.

Među novim igračima koji su stigli u mostarski klub se nalazi i Fejsal Mulić koji se očigledno brzo prilagodio i stekao dobre odnose s novim timskim kolegama.

U prilog tome ide zajednička šala Omara Pršeša kojeg je 203 cm visokog Mulića fotografisao iz ugla da izgleda kao da mu je ruka u ravni sa stubom rasvjete u pozadini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veznjak je uz to stavi i opis "Mali Fejsal Mulić", a srbijanski fudbaler je ovu zezanciju prihvatio vrlo dobro.

Inače, Mulićeva avantaru u Veležu je počela pogotkom. Ovaj 25-godišnjak je bio jedan od strijelaca u pobjedi na Tuzla Cityjem rezultatom 3:0.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.