Malo i lijepih vijesti iz tabora Veleža: Samir Radovac postao otac

Prinova u porodici

Malo i lijepih vijesti iz tabora Veleža: Samir Radovac postao otac

Nakon loših informacija iz tabora Veleža koje kažu da će veznjak Dino Hasanović morati na operaciju, stigle su i one daleko pozitivnije. 

Naime, klub je prije nekoliko minuta objavio da je drugi veznjak ekipe Samir Radovac danas postao otac.

24-godišnji fudbaler i njegova supruga postali su roditelji, a Velež je uputio iskrene čestitke.

Inače, Radovac je član Rođenih od prije šest mjeseci. Za ekipu je do sada upisao samo dva zvanična susreta jer je Premijer liga prekinuta zbog koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mostarski klub se ovih dana nalazi na Kupresu gdje obavlja pripreme red start nove sezone u Premijer ligi BiH. Rođeni u 1. kolu gostuju Željezničaru.

Inače, iz ove ekipe prije nekoliko noći stigle su vrlo loše informacije koje kažu da je direktor Džemil Šoše pretrpio srčani udar. Srećom, on je u stabilnom stanju i lagano se oporavlja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Čestitke Samire,neka je živ i zdrav.
6 0
Realist
To je za ekipu losa vjest jer nece covjekspavat narednih godinu dana
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi