Badji: Nismo u zatvoru, ovdje nije Alcatraz, ovdje dobro

Edmir Škorić

Izuzetno dobra atmosfera vlada među igračima FK Tuzla City, a pozitivnu energiju Badji Badara i Ajdin Nukić širili su i na druge putem javljanja uživo na Instagramu.

Badji je na svom Instagram profilu pokrenuo live i u društvu Nukića iz sobe komunicirao sa prijateljima, saigračima, fanovima... U jednom trenutku njegov saigrač se našalio kako se nalaze u zatvoru.

"Mi smo u zatvoru, to govori", tjerao je Nukić Badjija, koji je uporno odbijao prihvatiti šalu.

"Ne, ja nisam u zatvoru", simpatično je odgovorio Badji. "Ovjde nije Alcatraz, ovdje dobro", dodao je napadač Tuzle.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Live je trajao poprilično dugo, a zaključak je da se Senegalac jako dobro uklopio i da je već naučio bosanski jezik. Doduše, već šest godina je na ovim prostorima. Bio je u Hrvatskoj, Srbiji, a u BiH je od 2020. godine, Prvo je kratko bio u Zvijezdi, a zatim je prešao u Tuzlu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.