Crnogorci tvrde da Željezničar i Tuzla žele Adrovića? U bh. klubovima ne znaju ništa o tome

Nije im potreban napadač

Crnogorci tvrde da Željezničar i Tuzla žele Adrovića? U bh. klubovima ne znaju ništa o tome

Edmir Škorić

Mediji u Crnoj Gori pišu o interesovanju bh. premijerligaša za iskusnog Admira Adrovića (32), no da li je on zaista potreban Željezničaru i Tuzla Cityju.

Crnogorci su uvjereni da će Adrović ovog ljeta napustiti OFK Titograd i da bi karijeru mogao nastaviti i jednom od bh. klubova. Prvo se pojavila vijest da je Adrović neko koga želi da angažuje Željezničar, a zatim jutros i da je na meti Tuzle City.

Međutim, pitanje koje se odmah nameće je da li zaista ovaj igrač treba jednom ili drugom klubu? Željezničar je ovog ljeta doveo Anela Hajrića i Luku Juričića, a tu je i Ivan Lendrić, pa bi bilo suvišno da se razmatra mogućnost da se kupi četvrti napadač.

U Tuzli za sada vjeruju Mirsadu Ramiću, Voji Ubiparipu i Badari Badjiju, pa nema smisla da iz ovog kluba odlaze na tržište kako bi pronašli još jednog igrača u napadu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U navedenim klubovima smo također provjerili koliko su zaista zainteresovani za Adrovića i saopštili su nam da o tome ništa ne znaju i da je riječ o glasinama koje nemaju nikakvog osnova.

Adrovićevo iskustvo bi možda moglo da bude korisno za neke od bh. klubova, ali trenutno za njega nema mjesta ni na Grbavici, a ni u Tuzla Cityju.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Moze samo iskusno zavrsit karijeru u Brozogradu :)
1 0
Fareus1921
Za kaj će nam?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi