Foto: fkzeljeznicar.ba

Splićanin stigao na Grbavicu

FK Željezničar predstavio novo pojačanje! · Zvanično

Ono što je najavljivano proteklih dana i što se manje-više znalo, danas je i potvrđeno. Na Grbavicu je stigao Ivan Miličević, 21-godišnji lijevi bek.

Mladi lijevi bek je u redove FK Željezničar stigao na posudbu do kraja sezone 2020/2021 iz zagrebačke Lokomotive.

Ivan Miličević je svojevremeno bio član omladinskog pogona Širokog Brijega, kao i prvog tima kluba sa Pecare.

U Lokomotivu je otišao 2019. godine, a u međuvremeno je boravio na posudbama u Varaždinu i Dubravi.

Upravo je na posudbi u Dubravi proveo period od februara do kraja juna ove godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, riječ je o nekadašnjem juniorskom i mladom reprezentativcu naše zemlje.

"Sve se desilo iznenadno brzo, klubovi su se brzo dogovorili, i evo stigao sam na Grbavicu. Znamo svi kakav je klub Željezničar, nema potrebe pričati o tome. Navijači od mene mogu očekivati borbenost, zalaganje, maksimalnu koncentraciju na ono što radim i nadam se da ćemo zajedno slaviti pobjede. Ekipa je odlična, svi su me jako fino primili, poznajem nekoliko igrača s kojima sam ranije igrao", rekao je Miličević za zvanični sajt FK Željezničar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.