Osim: U prvom poluvremenu smo malo mrljavili, a u drugom smo ubrzali stvari

Trener Željezničara nakon utakmice

Osim: U prvom poluvremenu smo malo mrljavili, a u drugom smo ubrzali stvari

Trener Željezničara Amar Osim obratio se medijima nakon današnje pobjede u gostima kod visočke Bosne od 3:0. 

Osim je u prvim utiscima nakon meča rekao sljedeće:

"Drugo poluvrijeme nije bilo loše. U prvom smo možda i zbog vremena, i zbog sunca i svega toga malo i mrljavili. U drugom smo malo ubrzali i malo više energije pokazali. Na kraju je to rezultiralo s još dva gola i još par solidnih akcija. Protivnik je adekvatan, taman za ono što je nama trebaklo u ovom trenutku. Vjerovatno bi to naš prvi tim lakše riješio, ali ovo je bilo taman. Mladi su pokazali više energije, više želje, volje, u nekim situacijama su bili i brzopleti malo, ali okej. Bilo ih je lijepo vidjeti, posebno kada je sunce zašlo pa je teren postao malo brži i lakši za igru."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dženan Zaimović?

"Njemu je istekao ugovor, nema nikakvih vijesti vezanih za njega. Jetse li mislili na tog Dženana? Možda ima i neki drugi... A taj je?! Ma, neće ostati. Istekao mu je ugovor i otšao je. Potpisao je raskid, riješio neke finansijske stvari s klubom i to je to."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
SA-1921-BA
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi