Prema pisanju otočkih medija

Berbatov i 32 miliona eura za Džeku

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački "stroj za postizanje golova" Edin Džeko jedan je od najtraženijih igrača ljetnog prelaznog roka. Inostrani mediji povezuju ga sa mnogim evropskim klubovima, a danas otočki mediji donose vijest koja govori da će menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson krenuti u lov na našeg reprezentativca.

Menadžer Crvenih vragova nezadovoljan je onim što je u ovoj sezoni pokazivao Dmitar Berbatov, pa će tako u ljetnom prelaznom roku sasvim sigurno pojačadi napad.

Otočki mediji navode da je Edin Džeko prva želja škotskog stručnjaka, no problem u eventualnom transferu mogla bi prema pisanju otočkih medija biti nešto lošija financijska situacija u Manchester Unitedu.

Kao što je već poznato cijena našeg reprezentativca je 40 miliona eura, a Manchester u ovom trenutku nije spreman toliko izdvojiti za Džeku.

Međutim, Ferguson će prema pisanju otočkih medija Wolfsburgu ponuditi 32 miliona eura i bugarskog internacionalca Dmitra Berbatova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.