Foto - EPA

Nude Coutinha

Barcelona poslala ponudu u London i to kakvu

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone poslala je ponudu londonskom Arsenalu i ponovo je u pitanju razmjena igrača.

Nakon što su Arthura Mela poslali u Juventus u zamjenu za Miralema Pjanića, Katalonci pokušavaju napraviti još nekoliko dogovora, a sada su kontaktirali Arsenal.

Navodno, Barca je ponudila Topnicima Philippea Coutinha, a za uzvrat traže 21-godišnjeg francuskog veznjaka Mattea Guendouzija.

Coutinho se odavno povezuje s Arsenalom. Katalonski klub ga sada pokušava iskoristiti kako bi doveo igrača na koje će računati, jer je Brazilac prekrižen odavno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Guendouzi je prekrižen u ekipi Arsenala. Mikel Arteta mu ne daje šansu za igru i možda je ovo prava prilika da se razmjena desi.

Vidjet ćemo hoće li na kraju zaista dođi do dogovora između dvije strane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.