U potpunosti se opustio na jahti

Conora McGregora supruga oralno zadovoljavala, fotografije izašle u javnost!

Edmir Škorić

Irski UFC borac Conor McGregor, koji je otišao u penziju, trenutno uživa u svakom danu svog života, mada fanovi žele da se vrati u oktagon.

McGregor bi se mogao vratiti borbama samo ako dobije nemoralnu ponudu, a u posljednje vrijeme spominje se mogući meč sa Jorgeom Masvidalom.

"Ta borba bi mogla biti najveća u UFC historiji. Ipak, sad jedva čekam da vidim šta će biti u narednim borbama", rekao je UFC-ov predsjednik Dana White.

U međuvremenu Conor krstari s porodicom Azurnom obalom, a paparazzi ga neprestano prate. Uspjeli s da ga snime najprije kako se s djecom igra na plaži, ali i na vrhu luksuzne jahte u društvu supruge.

Sudeći prema fotografijama i inostranim izvještajima, supruga ga je u tom trenutku, na otvorenom, oralno zadovoljavala.

Djelovalo je da Conor zaista uživa, pokušavao je ručnikom sakriti detalj, ali nije do kraja uspio.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.