Bit će suigrač našeg Amara Alibegovića

Josh Adams potpisao za Virtus iz Bologne

Sjajni američki combo bek Josh Adams pojačat će Virtus iz Bologne. 

Atraktivni Amerikanac u Italiju seli iz Španjolske, iz dresa Unicaje za koju je u prošloj sezoni imao nekoliko zaista impresivnih partija. 

Radi se o fantastičnom strijelcu koji nerijetko ima problema sa selekcijom šuta što ga koči da ne igra u najjačim NBA ili europskim klubovima pa dosta puta zna biti dosta 'težak' suigrač, no o kakvom se košarkašu radi govori činjenica da je u protekloj sezoni dobio nagradu za najspektakularnijeg igrača ACB lige. 

Europski put počeo je u Avtodoru iz Saratova a osim Unicaje nosio je dresove Anadolu Efesa i Besiktasa, te je imao epizodu u Kini u Shanxi Dragonsima. U Bologni će ga dočekati i naš reprezentativac Amar Alibegović. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.