Amar Alibegović novi košarkaš Virtusa iz Bologne!

Alibegović umjesto u Milano otišao u Bolognu

Amar Alibegović novi košarkaš Virtusa iz Bologne!

Bosanskohercegovački košarkaški reprezentativac Amar Alibegović napustio je redove rimskog Virtusa i prešao u tim istog imena. 

Naime iako se ovih dana pisalo da je naš košarkaš velika želja Olimpie iz Milana (Armanija), Alibegović je danas postao novim košarkašem Virtusa iz Bologne.

Pisalo se kako je jedan od razloga interesa Milaneza, osim kvalitete košarkaša koji je pohađao St.John's univerzitet između ostalog kao i pokazivanje mišića Virtusu u smislu da oni mogu dovesti koga god požele. No ovaj potpis demantirao je sve i naš reprezentativac postat će suigrač Miloša Teodosića i Stefana Markovića a trenirat će ga legendarni Aleksandar Đorđević.

Iza Amara Alibegovića je odlična sezona u dresu rimskog Virtusa u kojoj je bilježio 10,5 poena i 7,2 prosječno u jakom talijanskom prvenstvu. 

Potražite više informacija na temu Lega A:

Top Komentari

dinass
Ovo mi nikako nije jasno jer za reprezentaciju igra kao rekreativac ciji je motiv da skine visak kila
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti