Radovi u toku

Više se niko neće moći žaliti pred gostovanje Krupi: Nova podloga će biti spremna za start sezone

FK Krupa se kroz Prvu ligu RS, bez većih problema, uspjela vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i trenutno se priprema za sezonu 2020/2021.

Ne priprema se samo ekipa Krupe, priprema se i teren stadiona u Krupi na Vrbasu.

U prošlosti, pa i dok je Krupa igrala Premijer ligu BiH, često su se mogle čuti žalbe protivnika na teren Gradskog stadiona, zbog istrošene umjetne podloge.

Klub iz okoline Banjaluke je odlučio stati tome u kraj i osigurati u ovom trenutku najbolje moguće uslove za fudbal na svom stadionu.

Naime, u toku su radovi na postavljanju nove podloge na podloge za igru na stadionu Krupe i isti bi trebali biti završeni do početka sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će već u prvom kolu travnjak u Krupi na Vrbasu biti u izuzetno dobrom stanju.

A u prvom kolu (1. august) Krupi gostuje FK Sarajevo, pa će novu podlogu, izuzemo li igrače domaćeg tima, prvi isprobati fudbaleri šampiona BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.