16

Komentari (16)

Ivica_Osim8
dobri su ovi iz Krupe ljudi, Željo kad god je gostovao uvijek je ispracen aplauzom
Arnel925
Oni redovno guze Želju. Dok su redovno gubili od FKS
Sarajlija46
Nije istana,i nas su dosta puta za****li.1:1 na Kosevu,2:3 na Kosevu,1:0 tamo,0:0 na Kosevu....Uglavnom igraj dobro i protiv Sarajeva i Zelje
Furioza1999
Joj ovi novina nemaju reflektore igrat ce u banja luci kako znam jedino ako ih postave do sezone uredu onda ali tesko
Sarajlija46
Nisu obavezni reflektori ovu sezonu
Arnel925
Bas fino da ih možemo oderati na novoj podlogi odma na startu.
Make075
Zar je dozvoljeno igrati ligu na umjetnoj podlozi?
Arnel925
Benjamingst
Imas stadiona sa umjetnom travom, ako gledas LS ili ligu UEFA klub iz Kasahatana ima umjetnu travu Astana... stadion moderan!!!!
magistar
Krupa je Banjaluka, južni dio Grada. Ne spada u naseljeno mjesto Banjaluka ali u Grad Banjaluka spada.
Rajvosa2019
Ne prosipaj se , kakva Krupa dio BL , nidze veze . Zna se koja naselja po starom pripadaju gradu BL , to je neka nova verzija Djikan-co-vid 92 Virusa
Usamljeni Hashishar
Nije dio grada nego dio Opštine Banjaluka kao i ostalih stotine sela razbacanih i po 30km daleko od naseljenog mjesta Banjaluka.
magistar
To je neka titova terminologija. Banjaluka nije opština nego grad. Grad Banjaluka kao i Grad Sarajevo ima neku teritoriju a koja je to teritorija to je opisano u Statu tih gradova. Statut Grada Banjaluka podvodi Krupu na Vrbasu kao banjalučku mjesnu zajednicu.
magistar
Ne znam da li su Zivinice Tuzla. Treba pogledati sta pise u Statutu Tuzle. U Statutu Grada Banja Luka pise da je Krupa banjalucka mjesna zajednica. Naravno prigradska.
FighterIXI
Prvo nije Gradski stadion u Krupi. Drugo, Banjaluka je grad koji administrativno nije podjeljen, a trebalo bi, na više opština kao Sarajevo. Dakle, Krupa je jedno prigradsko naselje grada Banjaluke. Isto kao što su Hadžići ili Ilidža pa nekad i Pale opštine u Sarajevu tako su Krupa, Bronzani Majdan, Trapisti mjesne zajednice grada BL. Pored toga gradu administrativno i gruntovno ne pripadaju dio Zalužana, Trn, itd. Krupa je nekad bila opština. A danas je inicijativa da se gradu pripoje opštine Čelinac i Laktaši sa svojim mjesnim zajednicama kao gradske opštine i da se uži dio grada podjeli na par opština administrativno kao npr. Lauš ili Starčevica koje imaju više stanovnika od polovine opština u BiH. Dakle, Krupa jeste Banja Luka.
FighterIXI
Takođe, stvaranjem gradskih opština i pripajanjem Laktaša i Čelinca administrativno Gradu Banjaluka, Banjaluka bi bila najveći grad u BiH što i jeste cilj. Iako je danas Banjaluka najveća administrativna jedinica/opština u BiH a Sarajevo najveći grad time bi BL zauzela to mjesto. Krupa je južni dio grada Banja Luka koji zbog kanjona Vrbasa nije dijelom povezan sa gradom kao npr. Trn koji je Laktaška opština.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.