Englez sutra na ljekarskim pregledima

Dogovoreni detalji Fanimovog transfera · Saznajemo

Danas je Matthias Fanimo doputovao u Sarajevo iz Londona. Sletio je Englez na sarajevski aerodrom, a razlog dolaska je jasan - transfer.

Proteklih dana su se pojavile informacije da će Matthias Fanimo dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja zamijeniti onime FK Sarajevo, a to će se po svemu sudeći i desiti.

SportSport.ba saznaje da su danas, nakon Fanimovog dolaska u bh. prijestolnicu, dogovoreni detalji njegovog transfera u FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dogovoreno je i da brzonogi krilni fudbaler sutra prođe ljekarske preglede nakon čega će preostati samo ozvaničenje transfera.

26-godišnji Englez je član Mladosti od januara 2019. godine kada je došao iz slovenske Drave. Prije toga je igrao u domovini i to za Margete, Eastleigh, Bishop's Stortford, Tranmere i slavni West Ham, čiji je i produkt.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.