Ništa od Bećirajovog dolaska na Koševo: Crnogorac izabrao drugu destinaciju

Uskoro potpis?

Ništa od Bećirajovog dolaska na Koševo: Crnogorac izabrao drugu destinaciju

A. Čaušević

Fatos Bećiraj se proteklih dana spominjao kao moguća akvizicija FK Sarajevo, međutim od dolaska crnogorskog napadača na Koševo neće biti ništa. 

Umjesto u BiH Bećiraj će put Poljske, izvještavaju tamošnji mediji. Igrač s najviše nastupa u dresu reprezentacije Crne Gore (69) je na korak od potpisa za Wislu iz Krakowa.

Iskusni 32-godišnji napadač je posljednji angažman imao u izraelskom Maccabiju iz Netanyije. U prethodnom periodu bio je u pregovorima sa bh. šampionom, ipak karijeru će nastaviti u Wisli.

Bećiraj je prve fudbalske korake napravio u kosovskim klubovima Shqiponja i Besa iz Peći, a još je igrao i za Budućnost iz Podgorice. Imao je avanture u Belgiji, (Mechelen), Rusiji (Dynamo Moskva), Bjelorusiji (Dinamo Minsk) i Kini (Yatai).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Wisla je prije nekoliko mjeseci bila na rubu bankrota kada je Kuba Blaszczykowski sa 300.000 eura psasio klub i postao jedan od vlasnika. U minuloj sezoni jedva je izboren opstanak u Ekstraklasi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LevoKrilo
Ta Atalanta trpa sve redom u Italiji a i u europi ove godine. Ljudi dali 94 gola u Italiji. F. K. Sarajevo je igralo sa europskim prvacima: M. United gdje je pokradeno na sraman naćin, Hamburg, Anderlecht a poslije rata je dovelo klubova iz europe što neki nisu ni u cijeloj historiji kluba, tako da te niko ne razumije o čemu ti pišeš ovdje???
8 0
BobPaisley
...steta,dobar igrac pogotovo za standarde nase lige...da je i on dosao uz Fanima mogli bi mirne duse odmah rezervisati duplu krunu ove sezone...mada i ovako cemo to uzeti.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi