Pomoćni trener FK Mladost

Beganović nakon poraza od Veleža: Previsoko, ali očekivano

Midhat Šljivak

Nakon velikih problema sa koronavirusom ekipa Mladosti se vratila na teren.

Ipak, nisu previše pokazali u Mostaru kod Veleža gdje su poraženi sa 5:1. Očekivano je to bilo za pomoćnog trenera Elvedina Beganovića.

"Svaki poraz je težak, ali došli smo ekipi Veleža nakon tek pet-šest treninga. Rezultat je mogao biti i veći. Bilo je i očekivano, malo je previsoko, ali nama je bitno samo da se uigramo. Nemamo puno vremena, ali pokušat ćemo se skupiti do početka Premijer lige", rekao je Beganović i dodao je:

"U prvom dijelu smo parirali, ubacili smo kasnije mlade momke, nismo previše očekivali od njih, ali mogu da trče ,da se bore i to jedino tražimo od njih. Vjerujem da ćemo u prvih nekoliko kola imati problema, jer kasnimo za drugim ekipama zbog korone. Nećemo se predavati, dat ćemo sve od sebe"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.