Dogovoreni detalji Fanimovog transfera

Englez sutra na ljekarskim pregledima

Dogovoreni detalji Fanimovog transfera · Saznajemo

Danas je Matthias Fanimo doputovao u Sarajevo iz Londona. Sletio je Englez na sarajevski aerodrom, a razlog dolaska je jasan - transfer.

Proteklih dana su se pojavile informacije da će Matthias Fanimo dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja zamijeniti onime FK Sarajevo, a to će se po svemu sudeći i desiti.

SportSport.ba saznaje da su danas, nakon Fanimovog dolaska u bh. prijestolnicu, dogovoreni detalji njegovog transfera u FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dogovoreno je i da brzonogi krilni fudbaler sutra prođe ljekarske preglede nakon čega će preostati samo ozvaničenje transfera.

26-godišnji Englez je član Mladosti od januara 2019. godine kada je došao iz slovenske Drave. Prije toga je igrao u domovini i to za Margete, Eastleigh, Bishop's Stortford, Tranmere i slavni West Ham, čiji je i produkt.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Veliki korak nazad u karijeri....xaxaxa...
5 33
hzsg
Šamaranje pocinje za 8/9 dana. Dobro došao u šampionske redove, prvo usput popišaj ovog @BlueBoys, vidiš da je željan crne cune....., Sretno
25 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi