Španac odlazi nakon 10 godina

David Silva se oprostio od Cityja nakon 10 godina: Nedostajat će mi čak i vrijeme...

Midhat Šljivak

David Silva odigrao je posljednji meč za Manchester City u Premier ligi.

Duel protiv Norwicha mu je bio oproštajni, a nakon meča je španski veznjak istakao da je uživao u 10 godina provedenih u klubu.

"Uživao sam u ovih 10 godina. Ovo mi je zadnji meč u Premier ligi, ali imamo još posla u Ligi prvaka. Nedostajat će mi sve, pa čak i vrijeme", rekao je Silva i dodao je:

"Ponosan sam na ono što sam napravio. Imao sam mnogo sjajnih trenutaka. Nedostajat će mi sve, pa čak i vrijeme. Nisam očekivao da ću ovdje ostati 10 godina, ali ostao sam tu zbog načina na koji su tretirali mene i moju porodicu", rekao je na oproštaju David Silva.

David Silva je za City odigrao 434 utakmice i postigao je 77 golova.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.