Završeni radovi

Jedan od najboljih terena u BiH "debituje" za vikend: Novi travnjak za novu sezonu Premijer lige

Admin Čaušević

Višemjesečna pauza bez fudbala u Bosni i Hercegovini će biti okončana za vikend kada starta nova sezona Premijer lige. 

U novoj sezoni Premijer ligu BiH će igrati i Krupa koja je takom pauze morala unaprijediti infrastrukturu kako bi stadion ovog kluba dobio licencu.

Nekoliko dana uoči samog početka takmičarske godine 2020/2021 završeni su i radovi na travnjaku te novi teren zaista djeluje kao jedan od najboljih u BiH.

Novi teren će vatreno krštenje imati već za vikend kada će Krupa u prvom kolu dočekati aktulenog šampiona, ekipu Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Taj susret će se igrati u nedjelju s početkom 17:30. Utakmica će u skladu s protokom o zaštiti protiv Covida-19 biti zatvorena za publiku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.