Zabio dva gola Sampdoriji

Ibrahimović: Kažu mi da sam umoran i star, a ja sam zapravo kao Benjamin Button

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je večeras blistao u gostujućoj pobjedi Milana protiv Sampdorije (4:1) u meču 37. kola Serije A.

Rossoneri su nastavili odlično igrati i doći do nove pobjede, a junak je večeras bio Ibrahimović. Ovaj 38-godišnji igrač zabio je dva gola, te je došao do brojke od devet postignutih golova u Seriji A.

Ibra je u Milan stigao početkom godine i pokazao se kao veliko pojačanje. Mnogi su smatrali da je to greška jer Zlatan ima skoro 39 godina, ali je on svima pokazao da griješe i da ima još mnogo toga da pokaže na terenu.

Nakon utakmice Ibrahimović se uporedio s likom iz filma pod imenom Benjamin Button koji je rođen kao starac, a kako je vrijeme prolazilo bio je sve mlađi.

"Kažu mi da sam star i umoran, ali se tek zagrijavam jer sam kao Benjamin Button. Uvijek sam bio mlad i nikada star", poručio je Ibrahimović nakon utakmice protiv Sampdorije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.