Sarajevo dobilo Koševo na korištenje

Na Koševu velikim vatrometom i bakljadom navijači pozdravili odluku Općine Centar

Edmir Škorić

Jedan dio navijača FK Sarajevo okupio se večeras na stadionu Koševo i pjesmom, bakljadom i vatrometom obilježio veliki dan za Bordo klub.

Podsjećamo da je danas Općina Centar usvojila odluku o dodjeljivanju stadiona Koševo Sarjaevu na 30 godina po simboličnoj cijeni od jedne KM.

Velika bakljada i veliki vatromet upriličeni su na sjevernoj tribini najvećeg bh. stadiona večeras, a navijači su pokazali koliko je ovo važan momenat za njihov klub i koliko je važno što će Sarajevo napokon u potpunosti imati svoj stadion.

Obaveza FK Sarajevo je da u periodu od deset godina svoja sredstva investira u modernizaciju stadiona i osposobi ga za četvrtu kategoriju u skladu s UEFA-inim pravilnicima o infrastrukturi i kategorizaciji stadiona.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.