Buljubašić: Sve smo uspjeli sami, bez ikakve vanjske pomoći i lobija!

FK Sarajevo dobio koncesiju na stadion Koševo

Buljubašić: Sve smo uspjeli sami, bez ikakve vanjske pomoći i lobija!

Admin Čaušević

"Šampion Bosne i Hercegovine napokon će imati svoj stadion", poručili su iz FK Sarajevo u saopštenju nakon što je Bordo klub dobio koncesiju na korišenje stadiona Koševo.

Općina Centar je odlučila da odobri koncesiju stadiona Asim Ferhatović Hase za narednih 30 godina uz simboličnu mjesečnu nakandu u iznosu od 1 KM.

U Bordo taboru ovu vijest su primili s velikim oduševljenjem. Svoje zadovoljstvo nije krila ni direktorica Sabrina Buljubašić kazavši kako su do ove historijske odluke došli vlastitim snagama i bez ičije pomoći.

"Isplatio se sav trud koji smo moj tim i ja uložili u proteklom periodu. Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli, a još više onima koji nisu. Vrlo dobro znamo da smo sve ovo uspjeli sami, bez bilo kakve vanjske pomoći i lobija. Klub i navijači zajedno - baš onako kako i treba! Nadamo se da ćemo što prije završiti pregovore i procedure te da od naredne godine Koševo postaje naše", rekla je Buljubašić za zvaničnu web stranicu FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"FK Sarajevo je zajedno sa većinskim nosiocem glasačkih prava apsolutno spreman za početak radova za osposobljavanje stadiona za ispunjenje uslova za kategoriju 4.

FK Sarajevo se još jednom zahvaljuje svim navijačima i prijateljima Kluba koji su u proteklim mjesecima svojim angažmanom direktno uticali na povoljan ishod", poručli su iz Titove 38b.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RocknRolla
Vi i dok slavite titulu prozivate Zelju, dok slavite ovo oko stadiona prozivate Zelju. I sve u krug. Malo se covjek treba upitati kada u trenutcima slave nemoze da uziva u tom dogadjaju nego vise mu je draze da nekom bude tesko.
10 15
Derdiyok
Kone pod zemljom ahahaha
13 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi