U toku trening na pomoćnom terenu

Plavi se spremaju za Velež, nešto bolje vijesti za Osima po pitanju povrijeđenih igrača

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara u subotu igraju na Grbavici protiv Veleža utakmicu prvog kola Premijer lige BiH.

Na premijerligaškim terenima će se konačno zaigrati fudbal nakon skoro pet mjeseci pauze, a već u prvom kolu očekuje nas derbi na Grbavici gdje će Željezničar ugostiti ekipu Veleža.

Plavi trenutno odrađuju trening na svom pomoćnom terenu gdje su ih pjesmom pozdravili i navijači.

Dobre vijesti za Amara Osima su da Luka Juričić trenira u punom pogonu i kako stvari stoje bit će spreman za Velež. No, glavna briga je Semir Štilić koji trenira odvojeno od ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Štilić s jednim od trenera radi odvojeno od ostatka ekipe, baš kao i Mladen Veselinović i Sedad Subašić koji su također upitni za meč prvog kola nove sezone protiv Veleža. Ostali igrači su trenirali po planu i programu, te će biti u konkurenciji za meč u subotu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.