Sadiković: Velež je uvijek neugodan, ispostavilo se da su nam uzeli titulu prošle sezone

Veznjak Plavih pred meč na Grbavici

Sadiković: Velež je uvijek neugodan, ispostavilo se da su nam uzeli titulu prošle sezone

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara u subotu na Grbavici dočekuju Velež u okviru prvog kola Premijer lige BiH.

Nakon više od četiri mjeseca fudbal se vraća na premijerligaške terene, a već u prvom kolu očekuje nas derbi Željezničara i Veleža.

Pred ovu utakmicu govorio je veznjak sarajevskog tima Damir Sadiković koji je poručio da je Velež u prethodnom periodu itekako nezgodan protivnik, te da su ih prošle sezone koštali titule prvaka.

"Atmosfera je dobra već odavno, od početka samih priprema i atmosfera je uvijek bila tu. Ekipa Veleža je uvijek neugodna i znamo koliko smo problema imali zadnja dva susreta s njima i na kraju se ispostavilo da su nam uzeli titulu. Nažalost, nismo znali tada da će doći do prekida sezone, ali šta je tu je", rekao je Sadiković i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Počinje nova sezona, prva domaća utakmica nažalost bez navijača. I to je neki novi ambijent i morat ćemo se prilagoditi što prije. Što se prije naviknemo da igramo bez publike, to će za nas biti bolje, a mi smo Željo i moramo da odmah startamo što bolje pogotovo na domaćem terenu da ne gubimo bodove".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lafac
Kakvi ste vi( pitari i rodjeni) kompleksaši majko draga! Idite pratite svoj klub ,to bi bilo normalno za razliku od ovoga što pokazujete na našim temama svakodnevno!
10 9
Fareus1921
Dajte dresove
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi