Svi su oduševljeni

Barcelona predstavila gostujući dres i navijače ostavila bez teksta

Edmir Škorić

Nogometaši Barcelone imat će novu opremu u novoj sezoni.

Barcelona će u sezoni 2020/21 pokušati da vrati titulu i to u dresovima koji su redizajnirani.

Novi domaći dres predstavljen je ranije ovog mjeseca i navijači su bili oduševljeni izgledom dresa koji i dalje ima tradicionalne plave i crvene pruge. "Danas službeno predstavljamo nove dresove za sezonu 2020/21. čiji je dizajn inspiriran prvom zlatnom erom našeg kluba. Od danas je taj dres u prodaji u klupskim trgovinama", saopćila je Barcelona prije dvije sedmice.

I drugi, gostujući dres je dobio novi izgled. Navijači su ostali bez teksta i neki smatraju da bi bilo najbolje da jednobojni dresovi budu ujedno i glavni, odnosno domaći u novoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.