Inter spremio ponudu za Lionela Messija koja će uzdrmati fudbalski svijet

Idu na sve ili ništa

Inter spremio ponudu za Lionela Messija koja će uzdrmati fudbalski svijet

E. Čaušević

Već nekoliko godina se špekuliše o tome da je Lionel Messi velika želja Intera, te da ga je ovaj klub pokušao dovesti u nekoliko navrata u posljednjih desetak godina.

Međutim, Messi je svaki put odbijao ponude i ostao je u Barceloni što je za njega bio najbolji mogući potez. No, njegov ugovor s katalonskim klubom ističe narednog ljeta i sve više je priča da on želi da ide iz kluba.

Messi nije u dobrim odnosima s čelnicima Barcelone jer je nezadovoljan njihovim radom, a upravo zbog toga odbija da potpiše novi ugovor. Nakon svega Inter se ponovo uključio i želi ponuditi Messiju opciju da narednog ljeta dođe na Meazzu.

U tom slučaju Messi bi stigao bez obeštećenja, ali su svejedno u Interu spremili nevjerovatnu sumu novca za njega. Navodno, oni su mu ponudili opciju da potpiše ugovor na četiri godine vrijedan čak 260 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Messi bi tako bio daleko najplaćeniji igrač na svijetu, te bi zarađivao skoro duplo više nego što Cristiano Ronaldo ima u Juventusu. Međutim, nagovoriti Messija da napusti Barcelonu je nešto što do sada niko nije uspio, ali u Interu očito ne odustaju tako lako.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Ma nece on nigdje zato sto zna da se nigdje nebi uklopio kao u Barseloni. Vidi kako mu ne ide ni s repkom jer nema ovih koji ga guraju. I u Barsi je losiji jer se mijenjaju saigraci a i godine stezu.
9 13
bistrik87
Za 260 miliona eura mogu kupit 4 igraca da su beton
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi