Zadovoljstvo zbog pobjede

Osim o Lendriću: Rekao je da odlazi...

Samir Mlaćo

FK Željezničar je novu sezonu otvorio sigurnom pobjedom protiv Veleža. Bilo je 3:0 i Plavi svakako mogu biti zadovoljni.

Nakon meča svoje viđenje meča dao je Amar Osim, šef struke Željezničar.

"Nisam zadovoljan drugom dijelom, ali to je tako. Bili smo oslabljeni, a i pita se nešto protivnik. Bili smo bolji u prvom, iskoristili nadmoć. Pobjeda je čista ko suza", kazao je Osim.

Dotakao se i Lendrića.

"On je rekao da odlazi... To ne mora značiti da će tako i biti. Želimo ga zadržati, treba nam takav igrač kada je raspoložen".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O igračima koji su dobili šansu zbog povreda.

"U pet dana smo izgubili Štilića, Alispahića, Boju, Veselinovića... Igrali smo kako smo igrali, u nekom sistemu u kojem nismo do sada. Imali smo neke polu vezne, ali to su naši igrači i plaćeni su. Pokazali su zašto su tu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.