Dudić: Prizemljenje!
FOTO: fkzeljeznicar.ba/ Damir Hajdarbašić

Visok poraz Veleža na Grbavici

Dudić: Prizemljenje!

A. Čaušević

Velež je novu sezonu otvorio visokim porazom od Željezničara. Plavi s Grbavice su na svom stadionu slavili sa 3:0. 

U izjavi poslije utakmice Feđa Dudić je kazao kako je pobjeda Željezničara zaslužena, ali i previsoka. Na poluvremenu je napravio četiri izmjene, a da je mogao napravio bi ih više.

"Da sam imao pravo možda bih napravio još dvije izmjene, imali smo zicer na početku ali nije to razlog da se raspadnemo. Došli samo da igramo, ali dvije dubinske lopte, dva kontranapada i dva gola, mi smo kao nešto igrali drugo poluvrijeme, ako uzmeš statistiku nije realno 3:0", kazao je Dudić te dodao:

"Željezničar je zabijao. Čestitam na pobjedi, potupno zasluženo. Ovo je za nas prizemljenje, da vidimo gdje smo loši, ne valja da se uči na svojim grešama, ali mi smo to uradili već u prvom kolu. Nismo pratili igrače, nismo mogli da ispratimo tempom, uslijedile su izmjene. Željezničar se u drugom poluvremenu opredijelio da čuva rezulat, na kraju previsok, zaslužli smo gol", kazao je Dudić za Arenu Sport.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rođene u drugom kolu čeka još jedna teška utakmica i mostarski derbi sa Zrinjskim.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Pobjeda jeste malo previsoka, ali je zasluzena - Velez je mogao / trebao bar jedan zalilat , ali je Zeljo bio bolji
21 3
starmac
DUDA!Sve je uredu.Pojedinci nisu odgovorili zadatku.Konkretno ZVONA i ČEŠMA a Boba vazda greska za greškom.Željo bolji bio,iskoristio šanse i čestitke.Glavu gore idemo dalje.M.U.S.V.D.G
12 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi