Foto: Damir Hajdarbašić/fkzeljeznicar.ba

"Bez vas..."

FK Željezničar kratkom porukom oduševio navijače

E. Škorić

Iz sarajevskog kluba su poslali poruku koja je oduševila sve navijače.

Željezničar je jučer ugostio Velež na Grbavici i na prekrasnom stadionu i u odličnim uslovima ostvario veliku pobjedu rezultatom 3:0. Nažalost, publike nije bilo i to je nešto što ove sezone Premijer ligu čini manje zanimljivom i uzbudljivom.

Mnogi treneri i sportski radnici smatraju da je suludo da se igra pred praznim tribinama i da postoji način da se barem u smanjenom kapacitetu ljude pusti na tribine, ali NFSBiH je za sada zauzeo stav i ne želi ništa prepuštati slučaju.

Iako su tribine Željinog stadiona bile prazne, sa tek nekoliko zvaničnika, uposlenika kluba i novinara, igrači su bili dovoljno motivisani, jaki i kvalitetni, pa su upisali važna tri boda na otvaranju lige.

"Bez vas, ali za vas!", danas je poručio FK Željezničar putem društvenih mreža i tako poslao snažnu poruku svojoj vjernoj armiji navijača, koji svakako svojim prisustvom donose Željezničaru prevagu u većini utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavima idućeg vikenda slijedi gostovanje u Bijeljini kod Radnika, pa na Grbavicu nekoliko dana kasnije dolazi Borac u derbiju 3. kola. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.