Trener NK Široki Brijeg

Karačić: Fali nam te mirnoće u napadu

Midhat Šljivak

Široki je na Pecari večeras pobijedio Tuzlu City sa 1:0.

Meč je riješen nakon 12 minuta golom Stipe Jurića, a trener domaćih Toni Karačić istakao je veliko zadovoljstvo zbog osvojena tri boda.

"Nama je cilj bio da krenemo sa pobjedom. To smo ostvarili i ovo su velika tri boda za nas. Bili smo kvalitetniji bili u prvom dijelu, ali fali nam malo još mirnoće. U nastavku je Tuzla bila u posjedu kvalitetnija. Mi nismo bili onako kako želim, a razlog može biti to što pet mjeseci nismo igrali", rekao je Karačić i dodao je:

"Fali nam ta mirnoća, ali cilj nam je bio da osvojimo tri boda. Nadam se da ćemo već u narednoj utakmici biti još kvalitetniji", rekao je Karačić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.