Sve je prošlo u najboljem redu, nadamo se da će tako biti i u narednim kolima

'Covid 19' protokol - klubovima čista desetka

Samir Mlaćo

Iza nas je prvo kolo m:tel Premijer lige naše zemlje.

Bez publike, u potpunom nesvakidašnjem ozračju, sa posebnim pravilima uslovljenim Covid 19 protokolom.

Postignuto je 15 pogodaka, gledaoci pored malih ekrana mogli su uživati u nekoliko sjajnih susreta, par majstorija na kojima bi nam mogle pozavidjeti i mnogo jače i ozbiljnije lige.

U centru pažnje svakako je bio Covid 19 protokol koji je donio nešto sasvim novo, ali klubovi su definitivno položili ispit.

Svi klubovi i sportski radnici, kao i ostali malobrojni na stadionu po prvi put našli su se u ovakvoj situaciji.

Sve je ipak proteklo u najboljem mogućem redu i nadamo se da će tako biti i u narednim kolima, a svakako svi vjerujemo da će se situacija sa pandemijom koronavirusa promijeniti na bolje, te da će se navijači vratiti na tribine i da će nogomet biti kao što je bio prije pandemije. Koliko je to uopšte moguće...

Kako je već poznato, na stadionu je dozvoljeno prisustvo 131 osoba, koje su podijeljenje u tri zone. Nisu dozvoljena rukovanja, grljenja niti bilo kakvi drugi kontakti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije ulaska na stadion svima je mjerena temperatura, a na predviđenim mjestima postavljeni su uređaji sa dezinfekcionim sredstvom za pranje ruku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti