Foto: Damir Hajdarbašić/fkzeljeznicar.ba

Isporuka će kasniti određeni period

FK Željezničar objasnio zašto igrači nisu igrali u glavnoj garnituri dresova Macron

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara u subotu su na svom terenu porazili Velež sa 3:0 u meču prvog kola Premijer lige

Plavi su na Grbavici odigrali veoma dobar meč, te su na kraju s tri boda otvorili novu sezonu. Također, igrači Željezničara su na ovom meču nastupili u dresovima novog sponzora Macrona.

Željezničar i Macron su dogovorili saradnju prije nekoliko mjeseci, ali su iz kluba s Grbavice objavili da isporuka glavne garniture opreme za klub nije stigla, te da će kasniti određeni period.

Plavi će do tada nastupati u prelaznom rješenje iz kataloga Macron, a upravo su u takvim dresovima i opremi nastupali protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Klub je za sezonu 2020/2021 dizajnirao personaliziranu prvu garnituru dresova, a zbog situacije s virusom COVID-19 u Italiji i Kini, isporuka glavne garniture će kasniti određeni period. Plavi će u tom periodu nositi prelazno rješenje iz kataloga Macron", poručili su iz Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.