Nermin Crnkić ostaje u plavom jatu

FK Tuzla City predstavio jedno od najvećih pojačanja ovog ljeta!

Edmir Škorić

"Iako se činilo da neće biti dio plave priče u narednoj sezoni, ipak se desio obrat pa je Nermin Crnkić na kraju ipak ostao u Tuzla Cityju", objavio je klub na zvaničnoj stranici.

Jedan od najboljih fudbalera Plavih u prošloj sezoni potpisao je novi ugovor s Tuzlacima.

"Crnkić je nakon prekida sezone otputovao u Ameriku gdje inače živi i na početku prelaznog roka njegov povratak je bio skoro nemoguć. Mi smo bili u stalnom kontaktu s njim i čim se ukazala prilika on je došao. Nije prošao pripreme i trebat će mu nekoliko sedmica da bude na većem nivou kad je fizička sprema u pitanju, ali svakako da će uskoro biti na raspolaganju stručnom štabu", kaže sportski direktor Samir Muratović.

Crnkić se ekipi priključio prošle sedmice, već je odradio nekoliko treninga i uskoro bi mogao biti u kadru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.