Nalić najavljuje reorganizaciju: Moramo vidjeti šta može bolje...

Trener FK Tuzla City nakon poraza na Pecari

Nalić najavljuje reorganizaciju: Moramo vidjeti šta može bolje...

M. Šljivak

Trener FK Tuzla City Zlatan Nalić zadovoljan je izdanjem svoje ekipe na Pecari protiv Širokog Brijega, iako je tuzlanski tim doživio poraz od 1:0.

Nalić ističe kako je njegov tim mnogo više želio da dođe do bodova, ali da ih je koštao taj loš period između sedme i 15. minute meča, kada su prilimi gol.

"Mislim da bi realno bilo da smo podijelili bodove. Utakmica je bila otvorena. Do sedme minute smo imali dobro otvaranje utakmice, a onda je Široki preuzeo i postigao je gol. U ostatku smo mi bili ti koji smo željeli više. Igrali smo dobro i napadački, trebali smo malo bolje naplatiti prigode, ali to se nije desilo. Čestitke domaćinu, nama preostaje da napravimo reorganizaciju i da vidimo šta to može bolje", rekao je Nalić i dodao je:

"Igrači su se zaželili fudbala. Vidjelo se da je žar za pobjedom i borba za poene. Utakmica je bila dinamična, bilo je dosta lijepih akcija, šansi. Možda smo mi željeli više, ako zaboravimo taj period od 7. do 15. minute kada je postignut gol".

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chwilla
Ovaj nece docekati 5 kolo!
8 1
Icardi7
Ja demagoga hah
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi