Trebotić stigao u Mostar

Novo lice na jutrošnjem treningu Zrinjskog · Saznajemo

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog u prvom kolu su na svom terenu savladali Olimpik (1:0), a sada ih očekuje gradski derbi protiv Veleža.

Plemići su teže od očekivanog došli protiv tri boda protiv Vukova, ali sigurno je da je za ovaj tim bilo najvažnije da s pobjedom otvori novu sezonu. Za vikend ih očekuje veliki gradski derbi protiv Veleža gdje sigurno možemo očekivati sjajan meč.

Igrači Zrinjskog već se spremaju za ovaj meč, a jutros je na programu još jedan trening. Kako SportSport.ba saznaje na istom se pojavio i Dinko Trebotić koji će očito biti novo pojačanje mostarskog kluba.

Trebotić u Zrinjski stiže kao slobodan igrač nakon što mu je raskinuo saradnju s Dinamom iz Minska. Ovaj 30-godišnjak igra na poziciji veznog igrača i očekuje se da bude veliko pojačanje.

On je ponikao u dresu Hajduka, a još je igrao za Rudeš, Lokomotivu, Zagreb, Videoton, Bnei Yehudu, Fredrikstad, Slaven Belupo i Kaposvar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.