Plavi rutinski slavili u trening utakmici

Željezničar na Grbavici deklasirao Bosnu sa 6:0

Edmir Škorić

FK Željezničar je između dva premijerligaška meča odigrao još jednu trening - utakmicu.

Tim Amara Osima je već na poluvremenu protiv gostiju iz Visokog vodio 3:0, na kraju slavio sa visokih 6:0 u utakmici u kojoj su priliku dobili i neki mladi igrači.

Prvi gol je postigao Mujić nakon ubačaja Zeca, a drugo Duraković. Za 3:0 je pogodio Zec na asistenciju Subašića.

Plavi su odmah na početku drugog dijela postigli četvrti gol. Mujezinović je ubacio s lijeve strane, Štilić lijepo prihvatio loptu, a potom i zatresao mrežu gostiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na 5:0 povisio je Juričić nakon dodavanja Gasala. Upravo je Gasal postigao šesti gol za Plave, sjajno je pogodio iz slobodnog udarca sa 25 metara i pokazao da se radi o velikom talentu.

Plavi su, podsjetimo, u prvom kolu Premijer lige deklasirali Velež s 3:0 na Grbavici, a u petak od 17 sati u Bijeljini igraju protiv Radnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.