Sada već bivši saigrači

Urnebesni razgovor Salaha i Lovrena: Egipćanin zna malo i bosanskog

A. Čaušević

Dejan Lovren i Mohamed Salah možda više nisu saigrači u Liverpoolu, ali između njih je ostalo posebno prijateljstvo.

Lovren je prije nekoliko dana napustio Liverpool i potpisao za Zenit. Nakon dolask u Rusiju obavio je razgovor sa sjajnim Egipćaninom.

Njih dvojica su pričali na engleskom, ali su koristili uzrečicu "brate" koja je svojstvena za igrače sa ovog područja. U nekoliko navrata riječ "brate" izgovorio je i Salah.

Prilikom video razgovora Salah i Lovren su se šalili jedan s drugim. Egipćanin je štoperu rekao da ima bolju frizuru od njega, također ga je u šali pitao da li je već postao kapiten ekipe.

"Kako si, brate?", pitao je Lovren, a Salah je odgovorio: "Dobro sam, brate, opušteno...".

Lovren je rođen u Zenici, a usljed agresije na BiH djetinjstvo je proveo u Njemačkoj. Potpunu igračku afirmaciju je doživio u Dinamu, a još je igrao za Lyon i Southampton.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.