Meč se ponovo igra u Bijeljini

Petrovića jedna stvar bode u oči u odnosu na posljednji meč sa Željezničarom

Admin Čaušević

Drugo kolo Premijer lige svojim međusobnim duelom na stadionu u Bijeljini otvorit će Radnik i Željezničar. 

Željezničar je u prvom kolu pobijedio Velež s 3:0 te gosti dolazi puni samopouzdanja, dok su Bijeljinci osvojili vrijedan bod na gostovanju kod Slobode (1:1).

Tokom pauze između dvije sezone obje ekipe su pretpile određene promjene u igračkom kadru, a trenera domaćih Slavka Petrovića će jedna stvar da bode u oči u odnosu na posljednji ligaški duel ova dva tima.

Naime, čak šest igrača u odnosu na utakmicu iz februara sutra neće nastupiti za Radnik što najbolje govori kakve promjene je doživio radnik.

U remiju (0:0) protiv Željezničara za Radnik su tada igrali Luka Bilobrk, Slaviša Radović, Srđan Bečelić, Miloš Plavšić, Demir Peco i Ševko Okić, a sutra neće nastupiti jer su suspendovani ili su napustili klub.

Sutrašnja utakmica Radnik - Željezničar počinje u 17 sati uz direktan prijenos na kanalu Arena Sport.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.