Becker bi mogao imati problema

Kazanova Boris Becker 'pokupio' atraktivnu crnku, bivša supruga je zamolila samo jedno

Legendarni teniser Boris Becker ovih dana uživa u Španiji i to sa novom djevojkom. 

On je od nedavno u vezi sa dosta mlađom Lillian De Carvalho. Fotografije s obmora pojavile su se na internetu, a tim povodom reagovala je bivša Beckerova supruga Lilly koja nije bila nimalo ljubazna prema Lillian.

Oglasila se preko Twittera i napisala:

"Dopusti da ti ovo prikažem na način na koji ćeš sigurno razumjeti. Tokom perioda korone ti si druga djevojka u sedam mjeseci koja mojem sinu sprema doručak, pizzu i palačinke. Stani djevojko. Kao majka, molim te da poštuješ mog sina te da ga se kloniš. Fotografiraj se, drži za ruke i uživaj u odmor s Borisom Beckerom. Pokaži svoj bikini i savršeno tijelo ali molim te makni se od mog sina".

Zanimljivo, ubrzo nakon toga Lilly je uklonila objavu.

Za kraj dodajmo da su se Lilly i Boris rastali prije dvije godine, a da je teniska legenda od tada promijenila brdo djevojaka.

Ovo ljeto odlučio je provesti sa zanosnom Lillian, a njihove zajedničke fotografije možete pogledati ispod teksta:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.