Priključio se treninzima Mladosti

Aldin Šišić se vratio u Premijer ligu

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Mladosti novu sezonu Premijer lige BiH nisu otvorili baš kako su očekivali jer su u prvom kolu deklasirani protiv Borca (6:0).

Već danas ovaj tim očekuje i okršaj protiv aktuelnog prvaka Sarajeva i jasno je da im neće biti nimalo lako. Prvi meč je pokazao da je ekipi Mladosti potrebno još nekoliko pojačanja, ali i vremena da se ekipa uigra.

U klubu očito rade na tome da pojačaju ekipu do kraja prelaznog roka, a među prvima koji će doći je Aldin Šišić.

Ovaj iskusni veznjak se priključio treninzima Mladosti, a u narednim danima se očekuje i potpis ugovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čeka se još samo certifikat iz Češke, a Šišić bi u konkurenciji za utakmice Mladosti mogao biti od 4. kola kada će ovaj tim gostovati kod ekipe Željezničara.

Šišić je ponikao u Čeliku, a još je igrao za Slobodu, Velež, Vitez, Mladost, Slogu, MOševac, Drava Ptuj, te češki Sokol Hostoun.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.