Odluka je već donesena

Ibrahimović potpisuje sljedeće sedmice

Admin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je već donio odluku gdje će igrati naredne sezone. 

Ibrahimović se vratio zimus u Milan. Već na početku je počeo pružati dobre partije, a klasu je potvrdio i u nastavku sezone poslije višemjesečne pauze.

Kako izvještava Tuttosport Mino Raiola i Ibrahimović rade na posljednjim detaljima te se očekuje da Šveđanin bh. korijena već sljedeće sedmice potpiše novi ugovor s Milanom.

Iako u oktobru puni 39 godina po njegovim igrama se to ne da primjetiti. Na 18 mečeva tek završene sezone u Seriji A uspio je postići 10 golova.

Iskusni napadač prije Milana igrao je za niz velikana poput Juventusa, Intera, Manchester Uniteda, Ajaxa i PSG-a. Karijeru je počeo u Malmeu još prije dva desetljeća.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.