Rojo se prisjetio trenutka kada je Ibrahimovića nazvao "nosati": 'Mogao me ubiti'

Nastao je haos u svlačionici

Rojo se prisjetio trenutka kada je Ibrahimovića nazvao "nosati": 'Mogao me ubiti'

E. Oštraković

Zlatan Ibrahimović bio je uključen u veliki skandal u svlačionici Manchester Uniteda prije nekoliko sezona, a na kraju je morao reagovati i Jose Mourinho, tadašnji trener ove ekipe.

Svega se prisjetio Marcos Rojo, koji je novinarima ispričao šta se tada zapravo dogodilo.

"Htio je sve lopte. Vodili smo tada, ne sjećam se protivnika, ali znam da smo bili u prednosti. Igrao sam na poziciji štopera. U jednom trenutku Pogba je bio sam na lijevoj strani, a Zlatan na desnoj. Odabrao sam Pogbu, a Zlatan me krenuo proklinjati. 'Ušuti nosati', dobacio sam mu, te smo se krenuli svađati", započeo je Rojo.

"Kada je završeno poluvrijeme ušao sam u svlačionicu, te sam krenuo skidati svoje kopačke. Onda je ušao Zlatan i bio je jako ljut. Pogledao me je, šutirao nešto na podu i pitao kako sam ga nazvao. Ustao sam i pitao njega šta je on rekao meni prije toga, iako sam mu na licu vidio da bi me mogao ubiti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Srećom po Roja odmah su se umiješali neki iskusni igrači, a na kraju je reagovao i Mourinho.

"Srećom po mene stariji igrači su odmah stali između nas dvojice. Zatim je u svlačionicu ušao Mourinho i počeo je vrištati i šutirati stvari po svlačionici. Nastao je pravi haos, ali se se srećom sve brzo smirilo".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

m1987
Ovaj clanak ste vec objavili u februaru...
3 0
adis_D11
Jedini igrac koji je Zlatanu stao na crtu bio je Mido jos u Ajax-u, a ovo ostalo je sve smjesno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi