Bilo je burno

Lillard i George se posvađali, pa se uključila Lillardova sestra i 'uništila' Georgovu 'striptizetu'

Košarkaši Los Angeles Clippersa porazili su Portland Trail Blazerse sa 122:117, a nakon utakmice imali smo priliku preko društvenih mreža gledati i "petu četvrtinu".

U njoj su 'igrali' samo Damian Lillard i Paul George.

Lillard je u finišu meča promašio dva ključna slobodna bacanja, a sa klupe Clippersa u tom trenutku su mu se smijali George i Patrick Beverley.

To se Damianu nije svidjelo pa je poslije meča rekao sljedeće:

"Čuo sam ih kako viču nakon što sam promašio prvo. Po meni, to samo pokazuje šta očekuju od mene u ključnim momentima. Siguran sam da se dobro sjećaju šta sam im uradio u prošlosti. Beverleyja sam već poslao kući, kao i Georga prošle godine. Znaju oni", kazao je Lillard.

Odmah mu je na to preko Twittera George odgovorio:

"A, ti ideš kući ove godine".

Lillard nije odustajao pa je opet uzvratio:

"A, ti samo mijenjaj klubove i bježi od napornog rada", napisao je Lillard i aludirao na to da George stalno ide u jače ekipe kako bi se borio za titulu.

Vrhunac se desio kada se uključila Lillardova sestra Lanae. Ona je bila brutalna prema supruzi Georga Danijeli Rajić - srpskoj Kim Kardašijan.

"Napumpao si striptizetu, a onda je oženio. Ma pogledaj joj facu. Baš me briga što ovo postaje lično", napisala je ona.

Sigurni smo da neće ostati samo na ovome i da će se rasprava uskoro nastaviti...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.